Salos

Interneto svetainės „Salos“ privatumo politika

Šia privatumo politika interneto svetainė „Salos“ (toliau – „Salos“, arba „svetainė“, arba „mūsų svetainė“) siekia apsaugoti savo lankytojų privatumą ir užtikrinti deramą jų asmens duomenų apsaugą. Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme yra numatyta, kad asmens duomenys – tai bet kuri informacija, susijusi su fiziniu asmeniu – duomenų subjektu, kurio tapatybė yra žinoma arba gali būti tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyta pasinaudojant tokiais duomenimis kaip asmens kodas, vienas arba keli asmeniui būdingi fizinio, fiziologinio, psichologinio, ekonominio, kultūrinio ar socialinio pobūdžio požymiai. Mūsų privatumo politika nustato taisykles, pagal kurias „Salos“ gauna ir apsaugo  jūsų asmens duomenis bei jais naudojasi.

Asmens duomenys, kuriuos mes prašome pateikti apsilankant svetainėje
„Salų“ lankytojams nereikia teikti jokios asmeninės ar kito pobūdžio informacijos, kad galėtų susipažinti su svetainės turiniu.

Kada ir kokia informacija mes renkame
„Salų“ lankytojai, norėdami komentuoti straipsnius ar susisiekti su “Salų” redakcija, turi pateikti savo vartotojo vardą ir elektroninio pašto adresą. Svetainėje automatiškai fiksuojamas kiekvieno straipsnio peržiūrų kiekis. Pastaroji informacija yra anoniminė.

Kam naudojama surinkta informacija
Informacija, kurią „Salų“ lankytojai pateikia komentuodami straipsnius ar rašydami asmeninius pranešimus redakcijai, gali būti naudojama šiais tikslais:

  • tobulinti svetainės turinį;
  • kruopščiau atsižvelgti į asmeninius lankytojų poreikius;
  • asmeniškai informuoti lankytojus apie tai, kaip jų pastabos ir pageidavimai padeda tobulinti svetainės darbą.

Kaip apsaugoma surinkta informacija
Mes neatliekame „Salų“ lankytojų kompiuterių skenavimo dėl pažeidžiamumo, taip pat jų saugumo analizės. Mes tik teikiame straipsnius ir informaciją. Mes neprašome mokėjimo kortelių duomenų.

Mes naudojame apsaugą nuo kenkėjiškų programų.

Jūsų asmeninė informacija laikoma saugiajame tinkle ir yra prieinama tik asmenims, turintiems specialias prieigos prie šių tinklų teises ir įpareigotų laikytis griežtų konfidencialumo taisyklių. Šių asmenų kiekis yra ribotas. Be to, visa jautraus pobūdžio informacija yra šifruojama naudojant Secure Socket Layer (SSL) technologiją.

„Salose“ įdegtos saugumo priemonės palaiko asmeninės informacijos, kurią lankytojai dalinasi ar kurią gauna, saugumą.

Visos transakcijos, kurios vykdomos ar bus vykdomos ateityje, tvarkomos per transakcijų vartų teikėją ir nėra saugomos mūsų serveriuose.

Slapukų naudojimas
Slapukas – tai mažas tekstinis dokumentas, turintis unikalų identifikacijos numerį, kuris lankytojui leidus yra perduodamas iš interneto tinklalapio į lankytojo kompiuterio kietąjį diską. Unikalus numeris identifikuoja lankytojo naršyklę kiekvieną kartą jam apsilankius tinklalapyje. Slapukai neleidžia interneto tinklalapiams įsiminti jokios asmeninės lankytojo informacijos (tokios kaip lankytojo vardas ir adresas), kurį vartotojas galėtų pamiršti įslaptinti. Slapukų visada galima atsisakyti ir išjungti, tačiau tuomet gali neveikti kai kurios puslapio funkcijos.

Jį naudojant tinklalapyje atsimenama informacija apie apsilankymą. Todėl kitas apsilankymas gali būti paprastesnis, o svetainė naudingesnė.

Mes naudojam slapukus tam, kad:

  • Sektumėme reklamos veiksmingumą
  • Kauptume bendrą informaciją apie svetainės lankomumą ir jos sąveiką su lankytojais, tobulintume svetainės turinį ir jos naudojimosi įrankius. Kartais, mūsų prašymu, šią informaciją apdoroja mūsų patikimi partneriai.

Jus turite galimybę gauti įspėjimą kiekvieną kartą, kai į Jūsų kompiuterį yra siunčiamas slapukas. Taip pat galite visiškai atsisakyti slapukų pakeitus savo naršyklės nustatymus. Slapukų nustatymų pakeitimo instrukciją rasite kiekvienos naršyklės pagalbos meniu.

Atsisakius slapukų, kai kurios svetainės funkcijos gali neveikti, tačiau tai neįtakos Jums prieinamo svetainės turinio.

Trečiųjų šalių atskleidimas
Mes neparduodame, neperduodame ir kitais būdais neperteikiame Jūsų asmens duomenų jokioms trečioms šalims. Išimtis daroma svetainės hostingo bei kitų reikalingų tinkamam svetainės funkcionavimui paslaugų teikėjams – su sąlyga, kad pastarieji įsipareigoja laikytis konfidencialumo šios informacijos atžvilgiu. Be to, ši informacija gali būti atskleista vykdant teisėtus teisėsaugos organų reikalavimus, taip pat siekiant įstatymo numatyta tvarka apginti mūsų ar kitų šalių teises, turtą ar saugumą.

Anoniminė informacija, susijusi su svetainės lankomumu, gali būti teikiama trečioms šalims – reklamos, rinkodaros ir kitais tikslais.

Nuorodos į trečiųjų šalių šaltinius
Savo nuožiūra mes galime talpinti „Salų“ svetainėje nuorodas į trečiųjų šalių svetainių siūlomas prekes ir/arba paslaugas. Šios svetainės turi savo privatumo politiką, niekaip nesusijusią su „Salų“ privatumo politika. Mes neprisiimame jokios atsakomybės ir jokių įsipareigojimų dėl svetainių, nuorodas į kurias talpiname, turinio ir veiklos. Mes rūpinamės „Salų“ svetainės vientisumu bei reputacija, todėl būtume dėkingi už jūsų atsiliepimus apie svetaines, kuriose apsilankėte pasinaudoję mūsų nuoroda.

„Google“
Reklamavimo „Google“ tinkle reikalavimai yra pateikti tinklalapio  „AdWords“ politika“. Jie sudaryti ir galioja siekiant užtikrinti interneto vartotojo patogumą.

https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=lt

Mūsų svetainėje gali būti talpinama „Google AdSense” teikiama reklama.

„Google“, parduodamas reklamą mūsų svetainėje, veikia kaip trečioji šalis. DART slapukų pagalba „Google“ parenka reklamą, kuri labiausiai atitinka „Salų“ lankytojų poreikius, remdamasis jų apsilankymo šioje bei kitose interneto svetainėse istorija. Sužinoti kaip atsisakyti suasmenintų skelbimų lankytojai gali apsilankę tinklalapyje „Suasmenintų skelbimų rodymo atsisakymas“, https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=lt

Mūsų svetainėje yra įdiegta pakartotinė rinkodara su „Google AdSense“
Kartu su trečiųjų šalių paslaugų teikėjais, tokiais kaip „Google“, mes kaupiame duomenis apie lankytojų sąveiką su reklamos ir rinkodaros priemonėmis, susijusiomis su mūsų svetaine. Tam mes naudojame pirmosios šalies slapukus (tokius kaip „Google Analytics“ slapukai) kartu su trečiosios šalies slapukais (tokiais kaip „DoubleClick“ slapukai), arba kitas trečiosios šalies identifikacijos priemones.

Atsisakymas
Lankytojai gali nustatyti reklamos parinkimo būdą per savo „Google“ paskyros skelbimų nustatymus, kurie yra skyrelyje „Asmens informacija ir privatumas“.

Naujienlaiškiai ir tiesioginės rinkodaros priemonės
Mes nesiunčiame naujienlaiškių ir tiesioginės rinkodaros pobudžio informacijos.

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.